Головна / Прес-центр та кар'єра / Новини / 2020 /Компанія ELVORTI зайняла 1 місце в Національному бізнес-рейтингу

Компанія ELVORTI зайняла 1 місце в Національному бізнес-рейтингу

26.03.2020
Компанія ELVORTI зайняла 1 місце в Національному бізнес-рейтингу
Компанія ELVORTI зайняла 1 місце в Національному бізнес-рейтингу

Підприємство АТ «ЕЛЬВОРТІ» увійшло до переліку успішних у своїй сфері діяльності.

Бізнес-досягнення АТ «ЕЛЬВОРТІ» відзначено нагородою «Лідер галузі 2019» за значний внесок у державний бюджет, високі фінансові результати діяльності. Досягнення компанії відзначив Національний бізнес-рейтинг в Україні за результатами незалежного дослідження.

Про міцні позиції організації свідчать підсумки щорічного загальнодержавного рейтингового аналізу. Дослідження проводив Національний бізнес-рейтинг у 2019 році серед 329 783 українських підприємств за основними показниками фінансово-господарської діяльності. Такі результати отримано, проаналізувавши показники внеску українських підприємств у державний бюджет.

Результати АТ «ЕЛЬВОРТІ» у Національному бізнес-рейтингу:

1 місце (золото) серед суб’єктів господарювання України у номінації «Фінансові показники успішної діяльності». Компанія АТ «ЕЛЬВОРТІ» зайняла 1 місце серед ТОП 35 господарських товариств України за результатами загальнодержавного економічного ранжування (КВЕД 28.30 Виробництво машин і устаткування для сільського та лісового господарства).

1 місце (золото) серед суб’єктів господарювання Кіровоградської області у номінації «Фінансові показники успішної діяльності». Компанія АТ «ЕЛЬВОРТІ» зайняла 1 місце серед ТОП 3 господарських товариств Кіровоградщини за результатами загальнодержавного економічного ранжування (КВЕД 28.30 Виробництво машин і устаткування для сільського та лісового господарства).

«Лідер галузі 2019» — не просто визнання високого економічного і соціального статусу підприємства на загальнодержавному рівні. Це символ успішності й лідерства в галузі на цей період, грант за видатні досягнення в управлінні підприємством, соціальну активність, відкритість перед державою і чесні партнерські стосунки.

Національний бізнес-рейтинг в Україні вже 15 років аналізує роботу підприємств і відзначає нагородами тих, хто займає високі місця в галузевих рейтингах. Це фінансово стійкі, сумлінні компанії, драйвери розвитку своїх галузей і економіки країни в цілому.

Рейтинги суб’єктів господарювання побудовані на підставі даних фінансової звітності.

Чи чули ви раніше про бренд Elvorti?